Potted plants

Cserepes dísznövény kínálatunk hetente kétszer változik/kiegészül. Közvetlenül a holland tőzsdéről, európai termelőktől és magyar termelőktől érkeznek.

Cserepes növényeink márciustól december közepéig rendelhetők!

A hideg időjárás miatt télen nem vállalunk élő növényre csomagküldést, sajnos a fűtőtasak fagyban nem védi meg biztonságosan a növényt!

Amennyiben kérdése van vagy nagyobb mennyiségben kíván növényt vásárolni keressen minket e-mailben:

info@kiralykertkerteszet.hu

Csomagküldésnél igyekszünk a legmegfelelőbb növényeket kiválasztani. A növények esetleges hibája esetén az alábbiak szerint járunk el:
A növények minőségére garanciát vállalunk. Ha a növényen található esetleges hiba, elváltozás a meghirdetett terméknél feltűntetésre kerül, a vevő a jelzett hibákért a minőségi garanciát nem érvényesítheti. A grancia érvényesítése érdekében fontos a megfelelő képanyag készítése a csomag, majd a növény kibontását követően is. A növényeken észlelt hibát a csomag átvételét követő 2 napon belül kérjük jelezni, ezt követően a minőségre irányuló panaszt már nem tudunk elfogadni. A minőségi garancia személyes átvétel esetén csak az átvétel időpontjáig érvényes, a növények minősége átvételnél ellenőrizhető.
1. Ha a csomag átvételét követően, a csomagot kibontva a növényen olyan elváltozás tapasztalható, mely a növény életét jelentősen befolyásolja (pl. rothadás), a növény árát  és a szállítási díjat (amennyiben csak egy növényt rendel) visszatérítjük. Visszatérítés esetén visszautalás vagy levásárlás választható.
2. A meghirdetett növények között vannak egyedi növények, melyből a képen látható példány kerül megvásárlásra, illetve vannak nagyobb számban rendelkezésre álló növények, ilyenkor a növényről "mintaképet" lát feltűntetve.  A meghirdetett növényeknél feltüntetjük melyek "mintadarabok" és egyedi példányok.
2/a. Egyedi növény esetén a képen látható példányt kapja kézhez, mely esetben csak minőségi garanciát tudunk biztosítani a fentebb leírtak alapján (1.pont).
2/b. "Mintadarabok" esetén egy a képen lévő vagy ahhoz nagyban hasonló növényt kap kézhez, mely esetben a fentebbiek szerint részletezett minőségi garanciát vállalunk. "Mintadarabok" esetén amennyiben nem elégedett a kézhez kapott növénnyel, de az a meghirdetett terméknek megfelel visszavásárlást biztosítunk, mely esetben a visszaszállítás költségét Önnek kell állnia, csomagolásnál legalább olyan gondossággal kell eljárnia, ahogyan a csomagot megkapta. A termék amennyiben a "Mintadarab"-tól jelentősen eltér, azon olyan elváltozás tapasztalható, mely előre nem volt feltűntetve, de az elváltozás a növény életét nem befolyásolja, a fentebb részletezett visszavásárlást vagy a növény értékének 20%-os visszatérítését biztosítjuk. Visszatérítés esetén visszautalás vagy levásárlás választható (a szállítási díjra nem terjed ki).
2/c. Előfordulhat, hogy a szállítás során sérül a csomag, mely a gondos csomagolás ellenére is kárt okozhat a növényekben. Fontos, hogy ebben az esetben a csomagot felnyítva (mielőtt a növényeket a csomagból kivenné) fotókkal dokumentálni kell. A szállításból eredő esetleges károkra csak ebben az esetben tudunk garanciát biztosítani az 1. és 2/b. pontban leírtak alapján.