Perennials in 9x9cm pot

RENDELÉS ELŐTT KÉRJÜK ELOLVASNI!!!

A CSEREPES ÉVELŐKRE FEBRUÁR 15-IG IGÉNYT LEHET BENYÚJTANI RENDELÉS FORMÁJÁBAN FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL. TEHÁT UGYANÚGY MEG KELL RENDELNI, MINT MÁS ESETBEN, DE EZEK A RENDELÉSEK KÉSŐBB LESZNEK FELDOLGOZVA. AZ ELKÜLDÖTT IGÉNYEKET ÖSSZEGEZZÜK ÉS TOVÁBBÍTJUK A TERMELŐ FELÉ. A RENDELÉSEKET A TERMELŐVEL TÖRTÉNT EGYEZTETÉS UTÁN FEBRUÁR MÁSODIK FELÉBEN VÉGLEGESÍTJÜK, A RENDELÉS KIFIZETÉSE EZT KÖVETŐN LESZ SZÜKSÉGES. A CSEREPES ÉVELŐK SZÁLLÍTÁSA VÁRHATÓAN MÁRCIUS KÖZEPÉTŐL TÖRTÉNIK MAJD. 
KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN MINKET E-MAILBEN: INFO@KIRALYKERTKERTESZET.HU

Felhívjuk a figyelmet, hogy a listában közölt adatok kiegészítés alatt vannak, a termékek nevén és árán kívül közölt információkat folyamatosan javítjuk és bővítjük. Megértésüket köszönjük!

Ezen az oldalon további alkategóriákat talál, melyen belül nemzetségenként vagy típusonként listázzuk a növényeket. A kategóriák alatt vagy az 1-es számú kategóriára kattintava a növényeket tömegesen, a lista elején a raktáron lévőket vagy előrendelhető növényeket találja meg!

A cserepes évelőket legfeljebb 24-es egységekben tudjuk csomagként küldeni, azaz egy csomagba legfeljebb 24 db 9x9cm-es cserépben lévő növényt tudunk csomagolni.